EFT voor PTSS
Een milde behandeling van heftige trauma's
Home

Mijn naam is Martin de Witte en ben EFT (Emotional Freedom Techniques)-behandelaar.

Van oktober 2011 tot begin maart 2015 is deze site meer dan 26.000 keer bezocht (unieke bezoekers). De achtergrondinformatie over PTSS werd misschien wel gelezen, maar welgeteld niemand is in de afgelopen jaren ingegaan op het aanbod voor EFT-behandelingen. Dat wil zeggen dat vraag en aanbod totaal niet bij elkaar zijn gekomen. Zo heeft het verder dus geen zin en daarom is besloten het team van behandelaars op te heffen.

Ik was de initiator van deze site en ga nu alleen verder, nog steeds in de volle overtuiging dat wij -jij die getroffen bent door PTSS en ik als behandelaar- wat voor elkaar kunnen betekenen.

Het draait bij PTSS allemaal om veiligheid en vertrouwen. Als jij niet gelooft dat ik je kan helpen, als jij het vertrouwen mist dat ik jou, als je buddy, veilig zal houden tijdens de behandelingen, dan zal jij je nooit door mij laten behandelen.

Misschien dat het dan helpt om te weten dat ik er 38 jaar als luchtmachtmilitair op heb zitten, weliswaar niet met mijn poten in de klei, maar toch. En ik ben officieel ook veteraan, hoewel ik alleen maar heb gewerkt van buiten het inzetgebied. 
Bedenk dus dat ik wel degelijk uit het wereldje van geüniformeerden kom en gevoel heb voor de cultuur binnen zulke organisaties.

Ik heb mij grondig verdiept in het thema PTSS en heb mij met EFT een milde, maar krachtige behandelmethode eigen gemaakt, waarmee ik meerdere uitbehandelde geüniformeerden met PTSS heb geholpen van hun trauma's af te komen.

Kijk voor ervaringsberichten van mijn cliënten op www.acutaptuur.nl/verhalen.  Daar staan zo'n 20 levensechte verhalen vermeld, van mensen die soms hun telefoonnummer of e-mailadres erbij hebben gezet, zodat je het zelf bij hen kunt navragen als je mij niet zou geloven.
Je kunt ook op mijn FB pagina: www.facebook.com/martin.dewitte.54 kijken. Daarop berichten mijn cliënten zelf dat hun trauma's zijn opgelost en hoe ze de behandeling hebben ervaren.

Ik ben opgeleid door Gabriëlle Rutten, arts en Hoofddocent EFT bij het opleidingsinstituut Novet (
www.novet.nl). Zij is tevens mijn supervisor voor het geven van EFT-behandelingen bij PTSS. Gabriëlle is bekend met 'het veld': ze heeft 3 jaar in KOSOVO voor UNMIK gewerkt, in nauwe samenwerking met KFOR.

 


Gevoel
Home
Inleiding
EFT behandeling
Trauma en PTSS
PTSS in de media
Doelgroepen
Nuttige links
Even voorstellen
Tarieven
Contact
Forum